Aanleg en realisatie van uw bedrijfstuin

Palentis kan de aanleg en realisatie van uw bedrijfstuin volledig voor u verzorgen. Indien u wenst, kunnen we daarin ook samenwerken met uw huidige hoveniersbedrijf.

Nadat alle materialen en beplanting zijn besteld en bevestigingen van leverdata zijn ontvangen, gaan we bij u ter plaatse van start met uitzetten van de exacte posities van bestrating, borderranden, verlichting, bomen, heggen en eventuele voetstukken van overkappingen en buitenmeubilair. Hiermee wordt de indeling van uw buitenruimte al grotendeels herkenbaar.

Als de meeste materialen hun plek hebben gekregen, volgt de aanplant van primaire beplanting in de vorm van bomen en heggen. Daarna volgt secundaire beplanting zoals struiken, borderbeplanting en gras.

In deze fase wordt ook gevelbeplanting aangelegd. De klimhulpsystemen worden geplaatste en klimplanten worden in de aarde gezet. Aanbrengen van dakbeplanting kan op iedere moment tijdens de tuinaanleg worden uitgevoerd. Dit moet desgewenst ook worden afgestemd of gecombineerd met installatie van zonnepanelen.
In de laatste fase van uw zakelijke groenproject wordt grind of andere halfverharding aangebracht,, verlichting, tuinmeubilair overkappingen afgewerkt, en de laatste beplanting en plantenbakken worden geplaatst. De vernieuwde buitenomgeving van uw bedrijf kan nu in gebruik worden genomen en de natuur kan zijn gang gaan om de bedrijfstuin steeds mooier te laten groeien.

Zullen we samen inzoomen op uw buitenruimte?

Maak direct een afspraak